Η Εταιρεία Μας

Brown delimiter

Η Μυρτάλη Οrganics είναι μια εταιρεία αμιγώς ελληνική που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια, παραγωγή και τυποποίηση αρωματικών φαρμακευτικών φυτών και βιολογικών προϊόντων γενικότερα.

Η σημασία στη λεπτομέρεια, η προσεκτική επιλογή και καλλιέργεια, η επιμέλεια σε όλα τα στάδια της παραγωγής και η συνεχής έρευνα, εγγυώνται προϊόντα μοναδικής ποιότητας με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Η Πρακτική Και οι Στόχοι Μας

Brown delimiter

Για την εταιρεία μας οι έννοιες της ασφάλειας και της υψηλής ποιότητας στα τρόφιμα είναι αδιαπραγμάτευτες.

Γι’ αυτό το λόγο τα προϊόντα μας απο το χωράφι μέχρι το τελικό προϊόν πληρούν όλους τους κανόνες των εθνικών και διεθνών κανονισμών και είναι κάτων απο τον συνεχή έλεγο και καθοδήγηση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ως προς την ασφάλεια και την βιοδραστικότητα τους. 

Με τον ίδιο φορέα εργαζόμαστε εντατικά και εφαρμόζουμε πρακτικές πάνω σε καινούργια καινοτόμα προϊόντα. Στρατηγική μας επιλογή είναι και θα είναι η ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή και σεβασμό στο περιβάλλον.

Τα κτήματα μας είναι επισκέψιμα, καθώς και το εκθετήριο βοτάνων που δημιουργήσαμε με θησαυρούς της φυσικής μας κληρονομιάς.
Ελάτε ν’ ανακαλύψουμε μαζί το μαγικό κόσμο των ελληνικών βοτάνων.

Η Ιστορία Της Μυρτάλη

Brown delimiter

Στην ελληνική αρχαιότητα, στην Πασσαρώνα της Ηπείρου γεννήθηκε μια μικρή πριγκίπισσα, η Μυρτάλη. Απο τα παιδικά της χρόνια έτυχε ιδιαίτερης μόρφωσης και νωρίς διακρίθηκε για το ανήσυχο και ανικανοποίητο πνέυμα της και τις μεταφυσικές της ανησυχίες.

Γι’ αυτό το λόγο υπηρέτησε για χρόνια ως Ιέρεια στο Μαντείο της Δωδώνης ενώ ήταν μυημένη και στα Βακχικά μυστήρια.

Αυτή τη δυναμική και ατίθαση γυναίκα ο μόνος που κατάφερε να τη δαμάσει, ήταν ο βασιλιάς της Μακεδονίας Φίλιππος ο Β’.

Ο πανίσχυρος βασιλιάς ερωτεύτηκε τον αδάμαστο χαρακτήρα και την ομορφιά της και την έκανε βασίλισσα του, δίνοντας της το όνομα Ολυμπιάδα.
Απο αυτή τη θεϊκή ένωση, έμελλε να γεννηθεί ο μεγαλύτερος στρατηλάτης όλων των εποχών… Ο Μέγας Αλέξανδρος !

Herbal Blends

Το μυστικό

Brown delimiter

Μελάμπους στο Διοσκουρίδη, από τον Όμηρο στον Ιπποκράτη, απο τα περάσματα στα βάθη των αιώνων, απο περιοχές όπου σμίγει ο θρύλος με την παράδοση αντλήσαμε όλη τη γνώση για τις θεραπευτικές ιδιότητες των ελληνικών βοτάνων και σας την προσφέρουμε στη σειρά των ροφημάτων Nymphs.

Το πάθος

Brown delimiter

Η σειρά Nymphs είναι το αποτέλεσμα του πάθους και της επίμονης αναζήτησης για ελληνικά    ροφήματα με εξαιρετικές ιδιότητες, υπέροχα αρώματα, βελούδινες γεύσεις. 

Εξερευνώντας τις πιο κλασσικές γεύσεις όπως του σιδερίτη και του φασκόμηλου, μέχρι τις πιο πικάντικες αποχρώσεις όπως της μέντας και του τριαντάφυλλου δίνεται η δυνατότητα σε όλους να επιλέξουν το ρόφημα που επιθυμούν.

Το ταξίδι

Brown delimiter

Κάθε ρόφημα κι ένα ταξίδι στον κόσμο των βοτανικών γεύσεων και αρωμάτων.

Κάντε το δικό σας ταξίδι και αναζητήστε τη δική σας νύμφη που θα σας παρασύρει στην προικισμένη ελληνική φύση με χρώματα και μυρωδιές του δάσους.

Αντλήστε απο τη δύναμη της Ιάνθης, νιώστε τη χάρη της Ιάνειρας, γευτίτε την ομορφιά της Διώνης, ηρεμήστε στη θαλπωρή της Ευδώρας, της Αδμήτης και της Δωρίδας. Καλό ταξίδι!